Päivä hyvinvointialueella

Poikkeavuusvälissään kapea-alainen vuorokaudenkuvaus pääkaupunkiseudun hyvinvointialueella – yksityisen elinkeinonharjoittajan tapauskertomus.

Nousen levähdys- ja virkistäytymisalustaltani kommunikointilaitteeni virkoamissovelluksen ilmoittamaan signaaliin henkilö- tai perhekohtaisessa asumis- tai oleskelutilassani pääkaupunkiseudun hyvinvointialueen Haagan asukaskeskittymässä ajannäyttäjän kohdistuessa seitsemään.

Elintoimintoruokkimossani nostan ravinnonvalmistus- ja/tai nauttimistasolle kylmätuoreistamosta ottamani elintarvikkeet kuten viljakiintimön, elintarvikelevitteen ja maitohappokäytetyn kovikkeen valmistaakseni niistä päivänkoitosravintoannoksen, jonka liitteeksi saatan kohoasteiseksi saatetun kofeiinipitoisen nautintonesteen. Ravintoimeytyksen oheistoimintona silmäkohdistelen taskukokoisesta kommunikaatio- ja media-alustastani tekstimuotoisia informaatio-, ajanviete- ja valistustiedonantoja.

Kofeiinitilavuudeltaan suuritiheyksisen nautintonesteen sivu- ja haittavaikutukset elimistöni metabolisiin orgaaneihin aiheuttavat korporaalisen eritemassan poistumisprosessin, jonka suoritustilaksi on määrätty henkilö- tai perhekohtaisen asumis- tai oleskelutilani ulostus- ja pahoinvointieriö kaikissa ko. suoritetta vastaavissa tilanteissa.

Ansaintatoimeensiirtymistarvekohtaisuuteni on vähäinen, koska yksityisenä elinkeinonharjoittajana ansaintatoimeni katsotaan suorituskelpoiseksi henkilö- tai perhekohtaisessa asumis- tai oleskelutilassani. Suoritan elinkeinoni mukana kuljetettavalla, näppäimistöllä varustetulla mediapäätelaitteellani sisällöntuotto- ja/tahikka tiedonantotarkoituksessa. Päiväkohtainen suoritteeni asettuu vähempään kuin kolmeen mutta suurempaan lukuun kuin yhteen ei-epätäydelliseen, säveltaideartefaktin alkuperään ja/tai tulkinnalliseen, joskaan ei monipersoonaista kokonaiskuulijajoukkoa liialti ohjeistavaan säveltaideartefaktin ja/tai säveltaideammattilaisen tekstimuotoiseen presentaatioon yhdelle tai useammalle hyvinvointialueen kulttuurikeskittymän säveltaide-elämyksiä tuottavalle monimuotoinstrumenttikokoonpanolle.

Myöhäispäivän transportointisuoritteeni suuntaa jalankulun neuvoin tapahtuvaan siirtymiseen fyysisliikunnallisen kunnonkohotukseen osoitettuun tilakokonaisuuteen. Suoritan nesteavusteisen henkilökohtaisen hygienianpalautuksen tavanomaisesti joukkotilassa, mutta siirrän suoritteen suoritettavaksi henkilö- tai perhekohtaiseen asumis- tai oleskelutilaani, sillä tänä suoriteyksikkönä on seitsensuoritusyksikköisen aikakokonaisuuden itseistämäni perspiraatiotilan (jälj. sauna) käyttöoikeus ajannäyttäjän kohdistuessa ei vähempään kuin yhdeksään, joskaan ei suurempaan kuin kymmeneen.

Saunasuoritetta seuraavana ajankohtana henkilötallennan ajankohtaisen informaatiosyötteen kiinteämallisesta massaviestintävastaanottimesta, kunnes käyn horisontaaliseen valmistautumisasentoon virroittumaan ylihuomista edeltävää 24 tunnin suoriteyksikköä varten. Levähdys- ja virkistäytymisalustani horisontaalisella oheistasolla jo odottaakin elektroninen lukulaitteeni ja siinä sanataideartefakti The New Doublespeak: Why No One Knows What Anyone’s Saying Anymore, jonka sisältämän viestikokonaisuuden vaikutus kommunikaationi ydinilmiasuun mahdollistaa mm. em. toimeni ko. ammatillisena kirjainjonojen tuottaja-asiantuntijana.

En saa näiden tekstien julkaisemisesta rahaa, mutta näkyvyyttä kylläkin. Jos siis artikkeli herätti tunteita, kuten iloa, katkeruutta, ihmetystä, silmitöntä raivoa tai vaikka totaalista tyhjyyttä... arvostan suuresti, että jaat sen ystävillesikin. Jaettu tunne on kaksinkertainen tunne, ja minä saan näkyvyyttä ainakin tuplasti!

Kommentit

Kommentit

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *